skip to Main Content
Nutrolin Sport

39,90 € / 500 ml

Nutrolin Sport suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa siten koiraa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen.

 • Kova fyysinen suoritus rasittaa tuki- ja liikuntaelimiä aiheuttaen niissä tulehdusta ja hapetusstressiä.
 • Sportti on ainutlaatuinen omega-3-rasvahappoja, E-vitamiinia, beetakaroteenia ja ubikinonia sisältävä yhdistelmävalmiste.
 • Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusta ja E-vitamiini hapetusstressiä.
 • Sisältää kalaöljyn kaikki tärkeät omegat: ETA, EPA, DPA ja DHA ja E-vitamiinin luonnollisessa muodossa (d-alfa-tokoferoli) sekä beetakaroteenia ja ubikinonia.
 • Suojaa työ-, urheilu- ja metsästyskoiran lihaksia, niveliä ja jänteitä ja ylläpitää niiden joustavuutta.
 • Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laadun takana tieteellinen tutkimus.

Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon.
Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.
HUOM! Öljy sisältää punaista pigmenttiä, joka saattaa värjätä esimerkiksi tekstiilejä.

TIESITKÖ? Ravintoon lisättyjen omega-3-rasvahappojen ja E-vitamiinin pitoisuudet kudoksissa nousevat hyvin hitaasti. Jotta näistä ravintoaineista saataisiin paras mahdollinen suojavaikutus, täydennys on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin niitä tarvitaan eli vähintään 1 kuukausi ennen metsästys-, treeni- tai kisakauden alkua. Kun aktiivikausi päättyy ja lepokausi alkaa, Sportin käytönkin voi jättää tauolle. Jos koira tekee töitä vuoden ympäri, valmistetta voi antaa jatkuvasti.

Valmistusaineet:

 • *Kalaöljy – omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml
 • Ubikinoni Q10  20 mg/10 ml

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:

 • E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli, 3a700) 100 mg/10 ml
 • Beetakaroteeni (3a) 6 mg/ 10 ml
 • Tokoferoliuute (1b306)
 • Rosmariiniuute (2b)

*Kalaöljypohjaisten Nutrolin®-tuotteiden raaka-aine on öljy, jonka valmistuksessa käytetään eri kalalajeja. Näin EPA- ja DHA-pitoisuus on sama jokaisessa valmistuserässä. Yksittäisen kalalajin öljyn omega-3-pitoisuus nimittäin vaihtelee vuodenajan ja kasvuolosuhteiden mukaan. Valitsemamme öljyn valmistuksessa käytetään villejä syvänmeren kaloja, jotka on pyydetty Etelä-Amerikan rannikon puhtaista vesistä. Kalastusta alueella säädellään liikakalastuksen välttämiseksi. Öljy sisältää seuraavien heimojen kaloja: Engraulidae (sardellit), Carangidae (piikkimakrillit), Clupeidae (sillit), Osmeridae (kuoreet), Scombridae (makrillit) ja Ammodytidae (tuulenkalat).

Kalaöljyn valmistus islantilaisella Lysillä täyttää lääkevalmistuksen laatuvaatimukset. Valmistus on GMP- ja ISO-sertifioitua, ja maan lääkelaitos valvoo tuotantoa. Lysin kalaöljy on moninkertaisesti puhtaampaa kuin EU:n asettamat elintarvikelaatuisen kalaöljyn haitta-ainepitoisuusrajat edellyttävät.

Annostelu (koiran paino kg / päivittäinen annos ml):
<10 kg / 5 ml
15 kg / 7,5 ml
20 kg / 10 ml
30 kg / 12,5 ml
>40 kg / 15 ml

Tilausohje: Lähetä tilauksesi sähköpostitse info@hukanhuoman.fi

VARASTOSSA

Back To Top