skip to Main Content

Esittely

Esittely

Oona Mäkiniemi

Olen Oona Mäkiniemi, eläinalan ammattilainen Pöytyältä. Ammatiltani olen koulutettu koirahieroja sekä klinikkaeläinhoitaja ja olen työskennellyt mm. Eläinsairaala Vettorissa viiden vuoden ajan. Hierojan opinnot olen suorittanut Koirakuntosalissa eläinfysioterapeutti Kirsi Piispasen sekä koirahieroja Samuli Sairialan johdolla.

Päätös yrittäjyydestä ei ollut helppo ja se vaati rohkeutta hypätä tuntemattomaan. Yrittäjyys on kuitenkin tarjonnut minulle mahdollisuuden asiakkaan ja potilaan henkilökohtaiseen kohtaamiseen sekä hoidon tavoitteiden aktiiviseen seurantaan. Tavoitteenani on tarjota positiivinen ja käytännönläheinen hoitokokemus.

Laumaani kuuluu tällä hetkellä kymmenen siperianhuskya, joista vanhin on 9-vuotias uros Dexter sekä nuorin 8-kuinen uros Uuno. Koirat, valjakkourheilu, kisaaminen sekä näyttelyt ovat elämäntapa, jonka ympärillä arkemme pyörii. Meillä koirat toimivat sekä tiimikavereina että kainalokoirina sohvalla lämmittämässä.

Koulutukset
• Eläintenhoitajan koulutusohjelma 2013 / Ammattiopisto Livia Paimio
• Klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto 2014 / Ammattiopisto Livia Paimio
• Koulutettu koirahieroja 2020 / Koirakuntosali Vesilahti

Kurssit
• Kasvattajan peruskurssi 2011 / Suomen Kennelliitto
• Kasvattajan jatkokurssi 2019 / Suomen Kennelliitto
• Kehätoimitsijakurssi 2019 / Suomen Kennelliitto
Lisäksi lukuisia klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa tukevia kursseja ja koulutuksia, kuten eläimen ensiapu, ruokinta ja ravinto.

Hukanhuoman Oona
Back To Top