skip to Main Content
Chia de Gracia - E-vitamiini

24,90 € / 100 ml
30,90 € / 200 ml
54,90 € / 2×200 ml

100% luonnollinen E-vitamiini hevoselle & koiralle.  E-vitamiini tukee mm. lihaksiston, hermoston toimintaa sekä vastustuskyvyn ylläpitämistä. CdGE on täysin luonnollinen nestemäinen E-vitamiini. E-vitamiini on yksi elimistön tarvitsemista rasvaliukoisista vitamiineista.

 • E-vitamiini toimii kehossa antioksidanttina, joka suojaa soluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta (mm. fyysisen suorituksen aiheuttamat maitohapot).
 • E-vitamiinia tarvitaan mm. lihaksiston ja hermoston normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä immuunipuolustuksen tukemiseen.
 • Luonnollinen E-vitamiini tukee myös ihon ja nivelten normaalia toimintaa ja imeytyy tutkimuksien mukaan yli kaksi kertaa synteettistä vitamiinia tehokkaammin!

Erityisesti E-vitamiinin lisätarpeessa ovat:

 • Kova rasitus ja kilpaileminen lisäävät elimistön E-vitamiinin tarvetta. Raskas fyysinen työ kuormittaa lihaksia, jänteitä ja niveliä ja aiheuttaa epätasapainon soluja hapettavien ja hapettamiselta suojaavien tekijöiden välillä. Tämä epätasapaino vaurioittaa soluja ja siksi E-vitamiinin tarve kasvaa esimerkiksi rasituksen lisääntyessä (urheilutkoirat).
 • Nuoret, kasvavat hevoset & koirat.
 • E-vitamiinin tarve kasvaa, mikäli koiran ravinto sisältää runsaasti rasvaa.
 • Myös siitoksessa olevilla, tiineillä ja imettävillä eläimillä on suurentunut E-vitamiinin tarve.
 • E-vitamiinia suositellaan annettavaksi myös ikääntyville koirille vastustuskyvyn tukemiseen.
 • E-vitamiini on tärkeä myös Cushingin-tautia sairastaville eläimille.
 • Erilaiset ihoärsytykset ja -vammat sekä arvet voivat hyötyä E-vitamiinista. E-vitamiini hyödyttää myös kuivaa, hilseilevää ihoa ja suojaa sitä vaurioilta.
 • Ravintoon lisätystä E-vitamiinista on hyötyä tilanteissa, joihin liittyy matala-asteinen tulehdus. Näitä tilanteita ovat mm. erilaiset ihon kuivumisesta johtuvat häiriöt, nivelongelmat ja raskas fyysinen rasitus.

Annostelu:
Aikuinen koira: kevyt liikunta 1 painallus / vrk, vaativa liikunta  2 painallusta/ vrk, siitoskoirat  2-3 painallusta/ vrk.
Öljy annetaan muun ravinnon mukana. E-vitamiinia käytetään kuureina tai eläinlääkärin suosituksen mukaan.
Täydennysrehu hevosille & koirille. 

Ravintoaineet: raakarasva 99,9%, raakavalkuainen  0%, raakakuitu 0%.

Ravitsemukselliset lisäaineet :
E-vitamiini (RRR-alfatokoferoli) 134 mg/g min.
CdGsisältää luonnollista alfa-tokoferolia 200 IU/ml.

1 pumpun painallus on noin 1,4 ml. Tuote on pakattu pumppupulloon, joka säilyy avaamisen jälkeen 3 kk.

Tutkimusten mukaan luonnollinen E-vitamiini on yli kaksi kertaa tehokkaampaa synteettisiin valmisteisiin verrattuna. CdGE on Chia de Gracian tavaramerkki TM. Tuote on GMO-vapaa.

Tilausohje: Lähetä tilauksesi sähköpostitse info@hukanhuoman.fi

VARASTOSSA

Back To Top