skip to Main Content
ArcticVet Hoitosuihke

34,00 € / 500 ML

Tuotesarjan moniottelija hevosille ja tuotantoeläimille. Tarkoitettu eläinten vaurioituneen ja ärtyneen ihon hoitoon sekä iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn. Hillitsee kutinaa, kosteuttaa ihoa ja hoitaa haavaumia sekä iho ruhjeita. Soveltuu hyvin myös kavio- ja sorkkavaurioiden hoitoon sekä bakteeri- ja sieni-infektioiden hallintaan.

Suomalaisen luonnon tarjoamat puhtaat raaka-aineet kuten terva, hunaja ja mehiläisvaha ovat antimikrobisia ja tekevät hoitavan koostumuksen yhdessä siankärsämön sekä luomulaatuisten hamppu- ja rypsiöljyjen kanssa. Kotimaisen hautatervan tuoksu karkottaa hyönteisiä hoidettavalta alueelta. Turvallista käyttää myös tiineille, imettäville ja vastasyntyneille eläimille. Biohajoava.

Käyttöohje: Puhdista hoidettava alue. Ravista pulloa, ja suihkuta tuotetta hoidettavalle alueelle 1–2 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Ainesosat: Brassica Campestris Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Pinus Sylvestris tar, Alcohol denat., Honey, Cera flava, Tocopherol, Achillea millefolium extract.

ArcticVet®-hoitosuihketta suositellaan käytettävän tuotesarjan muiden hoitavien tuotteiden, kuten ArcticVet®-hoitovoiteen ja pihkasuihkeen kanssa.

Tilausohje: Lähetä tilauksesi sähköpostitse info@hukanhuoman.fi

VARASTOSSA

Back To Top